In jouw bedrijf!

Bent u op zoek naar een sportieve samenwerking waar uw bedrijf alsook wij als groeiende non-profit-organisatie voordelen uit kunnen halen? Een win-win situatie die voor beiden inspirerend en verreikend kan zijn?

We werken mee aan een maatschappij waar sport, dagelijkse beweging, een basisconditie en fysieke gezondheid voor iedereen betekenis krijgen. Hiermee helpen wij een aantal maatschappelijke doelen te realiseren.
Fitte burgers zijn gezonder, leven langer, zijn mobieler en sneller bereikbaar op de arbeidsmarkt. Reeds vele onderzoeken hebben bewezen dat sporten en bewegen zorgkosten bespaart aan de maatschappij. Stagiairs, (co-)lesgevers en vrijwilligers voelen zich betrokken, verantwoordelijk en leren veel vaardigheden die nadien eventueel helpen bij het zoeken naar een job.
Er worden positieve waarden en normen aangeleerd. Diversiteit staat bij ons centraal, er is geen klassenverschil om samen te kunnen sporten. Hieruit nemen we aan dat sporten, de sociale cohesie, en daarmee leefbaarheid, in je buurt, gemeente of stad verbetert.

Wij staan open voor vele mogelijkheden en hopen dat u ons kan helpen nog meer kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden en aan te zetten tot sport, bewegen en gelukkig zijn!

Hiervoor kan Sportaround op jullie bedrijf sportlunch organiseren en komen wij jullie team motiveren om te bewegen.
Wij zijn op zoek naar een locatie of materiaal dat u met ons wil delen zodat wij nog meer kunnen verwezenlijken. En bovendien begrijpt u best dat, om al deze enthousiaste kinderen middelen, kansen en een kwalitatief aanbod te blijven geven, vzw Sportaround een financiële armslag nodig heeft.

Niet alleen Sportaround zal u dankbaar zijn maar u maakt er vooral veel enthousiaste kinderen, jongeren, volwassenen en scholen blij mee! ‘Be the reason someone smiles today’

annelies.devydt@sportaround.be