Gent Trail –  maart 2021

Na een groot succes de voorbije jaren met meer dan 1000 inschrijvingen gaat dit jaar onze vierde editie van de ‘Gent trail’ door! Anders welliswaar.

Vorig jaar was de trail één van de laatste evenementen die kon doorgaan alvorens Corona ook bij ons helemaal uitbrak en we in lockdown gingen.

Een jaar later en met de vaccinatiecampagne die bezig is, is er beterschap op komst. Evenementen waar veel mensen samenkomen kunnen nog niet doorgaan. Wij gaan, net zoals bij andere loopevenementen, werken in tijdsblokken waarin je een vrije start kan nemen. Dit doe je door over de startmatten te lopen, maximaal met 60 mensen per half uur.

De 4e editie van de Gent trail wordt dus anders maar we gaan er samen wel een onvergetelijke ervaring van maken!

Hoe gaat het dit jaar praktisch in elkaar zitten?

  • Schrijf op voorhand in voor een tijdslot via de link hieronder ‘Ik schrijf me in!’
  • Je krijgt hiervoor een bevestigingsmail
  • Op het tijdsslot waarvoor je ingeschreven bent kom je naar het Wouter Weylandtstadium, ingang langs de poort aan F. Burvenichstraat 178. Je hebt een mondmasker op en volgt de looprichting naar de aankomsttoren.
  • Bij het aanmelden krijg je startnummer en een buff die je aandoet bij start en aankomst. Kleine kostbaarheden kan hier ook achterlaten (op eigen risico).
  • Je volgt de pijlen richting de start en passeert daarbij langs de toiletten indien nodig.
  • Bij het passeren van de startmatten begint de tijd te lopen. Je volgt de gele pijlen en borden langs het parcours. Bij oversteekplaatsen let je goed op!
  • Na je 7,12 of 20km ploeteren in de Gentbrugse meersen kom je terug aan in het Wouter Weylandtstadium. Hier krijg je een flesje water en doe je terug de buff voor je mond en neus.
  • Onmiddellijk na de aankomst wordt gevraagd om terug te vertrekken en niet te blijven hangen.

Startmomenten

Zaterdag 6 maart tussen 9u tot 13u*
Zondag 7 maart tussen 9u tot 13u*
Woensdag 10 maart tussen 9u tot 13u*
Zaterdag 13 maart tussen 9u tot 13u*
Zondag 14 maart tussen 9u tot 13u*

Prijs

7km –> 12euro
12km –> 15euro
20km –> 18euro

*indien de Gent trail niet kan doorgaan op deze momenten dan kan het inschrijvingsgeld terugbetaald worden of de inschrijvingen worden overgezet naar de volgende editie.

De opbrengst van de Gent trail gaat integraal naar de werking van Sportaround vzw. We proberen kinderen door middel van sport extra kansen te geven die bijdragen aan een positieve ontwikkeling. O.a. door naschoolse sport, wijkwerkingen, trajectbegeleiding en vakantieaanbod. Volg ons gerust op facebook of instagram!

Enkele beelden van onze 1e editie.

http://https://youtu.be/JMW-to8BAus

Meer info: bert.misplon@sportaround of 0496/90.55.34