Bedankt voor jullie deelname aan onze Gent Trail 2021!

Jullie tocht door de Gentbrugse meersen zit nog fris in het geheugen of is al een weekje achter de rug. We hopen dat jullie ervan genoten hebben! Als organisatie zijn we blij dat de Gent trail in deze vorm kon doorgaan (was tot op het einde spannend) en hebben we ons uiterste best gedaan om het evenement zo goed mogelijk, op een verantwoorde manier, te laten plaatsvinden.

Wie nog eens wil nagenieten van jouw deelname, hier kan je de aftermovie en foto’s bekijken. Hier kan je alvast de uitslagen en jouw tijd terugvinden.

We horen natuurlijk graag jullie feedback, via deze enquete vind je enkele vragen die studenten eventmanagement hebben opgesteld in voorbereiding op een evenement in het najaar.

Als bedanking voor jullie deelname kunnen jullie hier onderaan een bon van Runners’ lab downloaden.

De opbrengst van deze trail gaat integraal naar de werking van Sportaround vzw, daarmee worden laagdrempelige sportactiviteiten voor alle kinderen en jongeren georganiseerd. Dankjewel voor jullie steun en bijdrage!

Altijd van harte welkom bij één van onze volgende activiteiten. Een halve marathon staat gepland op zaterdag 5 juni, de 5e editie van de Gent trail zal doorgaan op zondag 6 maart 2022.

Tot dan en nogmaals dank voor jullie enthousiaste deelname!

Het Sportaroundteam

 

Meer info: bert.misplon@sportaround of 0496/90.55.34