Sportkampen

Omdat we ook tijdens de vakanties niet graag stilzitten, organiseert Sportaround geregeld sportkampen. Alle jonge sportievelingen zijn welkom!

We organiseren voetbalkampen en omnisportkampen in Gent. In de zomervakantie gaan we éénmaal per jaar op kamp naar zee en volgende zomer voor de eerste keer ook op tentenkamp.

Iedereen is welkom. Inschrijven met UiTPAS is mogelijk voor al onze kampen. Op onze kampen in Gent kan je zelfs kiezen of je één dag komt of de hele week! Voor onze kampen op verplaatsing moet je de hele week mee, maar wees gerust dit vliegt voorbij! Voor de kinderen maar ook voor mama en/of papa!

De sportkampen in de Paasvakantie gaan door maar in kleine bubbels en kleine groepen. Je kan dus zeker komen voetballen op FC Rooigem. Ook de Speeldagen in Santo en Bernadettte gaan door voor kinderen die naar de wekelijkse werking komen. Hiervoor contacteer je annelies.devydt@sportaround.be.
We maken een puzzel en zorgen dat iedereen kan komen sporten en spelen in kleine groepjes.
Veilig blijven bewegen is belangrijk!

 

Inschrijven voor al onze sportkampen is uiteraard mogelijk, al zijn jullie ook zonder vooraf inschrijving meer dan welkom!

Online inschrijving:

Telefonisch of mail:
Annelies De Vydt: 0493/85.48.88 – annelies.devydt@sportaround.be