Sportkampen

Omdat we ook tijdens de vakanties niet graag stilzitten, organiseert Sportaround geregeld sportkampen. Alle jonge sportievelingen zijn welkom!

We organiseren voetbalkampen en omnisportkampen in Gent op de terreinen van FC Rooigem. Bovendien organiseren we deze zomervakantie twee kampen met overnachting; één kamp naar zee en een tentenkamp.

Iedereen is welkom.* Inschrijven met UiTPAS is mogelijk voor al onze kampen. Op onze kampen in Gent kan je kiezen of je één dag komt of de hele week. Voor onze kampen op verplaatsing moet je de hele week meegaan, maar wees gerust dit vliegt voorbij, voor de kinderen maar ook voor mama’s en/of papa’s!

Bovenop onze sportkampen organiseren we ook speeldagen in Santo en Bernadettte. We zijn daar actief doorheen het schooljaar en willen in de vakanties de kinderen uit de wijk graag terugzien. Zie hiervoor meer info via deze link.

* Voor de inschrijvingen van tentenkamp en kamp aan zee geven we tot 1/05/2022 voorrang aan kinderen die reeds actief zijn binnen de wijkwerkingen van Sportaround of de reeds meegingen op kamp. Ook hun broers en zussen kunnen van deze voorrang genieten. Als er na 1/05 nog plaats vrij is, worden deze plaatsen opengesteld voor iedereen.

Inschrijven voor al onze sportkampen is uiteraard mogelijk, al zijn jullie ook zonder vooraf inschrijving meer dan welkom!

Online inschrijving:

Telefonisch of mail:
Annelies De Vydt: 0493/85.48.88 – annelies.devydt@sportaround.be