Trajectbegeleiding sport

Vind je niet de juiste sportclub in je buurt? Wie moet je best contacteren en waar vind je een betaalbare club?
Wij helpen jullie gratis de juiste mensen te contacteren en een sportclub in je buurt te vinden.

Sinds 1 januari 2018 heeft Sportaround een ‘trajectbegeleider sport’. Dit is iemand die kinderen en jongeren tot 18 jaar individueel begeleidt tot bij een sportclub in Gent.
Samen met het gezin proberen we de drempels naar de sportclub weg te werken. Het doel is om zoveel mogelijk kinderen en jongeren duurzaam aan het sporten te krijgen door ze een duwtje in de rug te geven bij de start waarna ze zelfstandig verder kunnen.

We bereiken onze doelgroep vooral via sociale partners die jonge sportievelingen doorsturen naar ons. Ben jij zelf iemand of heb je kinderen die drempels ervaren op weg naar een sportclub, dan mag je ons uiteraard ook rechtstreeks contacteren.

 

Sportbuddy Sportaround

Wij zoeken enthousiaste Sportbuddy’s die kinderen helpen toeleiden naar een sportclub. Een juiste sportclub vinden is niet evident. Deze zoektocht in niet van vanzelfsprekend als je de juiste taal niet spreekt, soms lijkt het financieel onhaalbaar, online zoeken en inschrijven vraagt bepaalde vaardigheden,.. 

Meer info vind je hier:

Contactgegevens:

Siegried Robben
Siegried.robben@sportaround.be
0472 17 33 37

Sociale partners kunnen een eerste aanmelding doen via mail of telefoon. Daarna krijg je een login om je trajecten mee op te volgen via deze link.