Sportlunch

Goesting om te sporten, maar niet zoveel tijd ’s avonds? Geen probleem! We hebben daar met Sportaround een oplossing voor!

Op vrijdag kan je tussen 12u en 13u komen sporten op de piste van KRC Gent atletiek te Gentbrugge (Emmanuel Hielstraat 106 te Gentbrugge, parking aan de ingang).

Omdat we beseffen dat een uurtje weg zijn van de bureau lang is, kan je ook later inspringen. Daarom werken we in blokken:

  • 12u00 – 12u20: lopen (iedereen op zijn/haar niveau)
  • 12u20 – 12u50: kernactiviteit (atletiekdiscipline, krachtcircuit, conditiecircuit, spelvormen)
  • 12u50 – 13u00: cooling down (aandacht voor stretchen en rompstabiliteit)

Daarna is er de mogelijkheid om te douchen en iets te eten/drinken in de kantine.

Je sport niet alleen voor jezelf, met de opbrengst van deze lessen geven we wekelijks meer dan 1000 kinderen ook de mogelijkheid om te sporten! Samen sporten we in’t rond πŸ™‚

Interesse? Inschrijven kan hier.

Kostprijs: Per beurt betaal je 6 euro / 50 euro voor een 10 beurtenkaart

Wens je op je bedrijf zelf te sporten?
Ook dit kan aangevraagd worden. Onze lesgevers brengen dan materiaal en enthousiaste vibes tot bij u. Het enige dat we nodig hebben is wat ruimte (bij goed weer kan dat ook buiten zijn). De kostprijs hiervoor bedraagt €10/persoon en 200 euro voor 25 deelnemers.
Je betaalt voor minstens 10 deelnemers β†’ neem contact op met bert.misplon@sportaround.be (0496/90.55.34). Er worden verschillende sporten en bewegingsactiviteiten gegeven en er kan zeker ook op vraag gewerkt worden. Tijd en intensiteit bepaalt u zelf!

Dit project is een samenwerking tussen KRC Gent atletiek en Sportaround vzw.