Project Sportkar

De sportkar is een bakfiets vol spel- en sportmateriaal waarmee we samen met kinderen buiten spelen en sporten.  Voor elk wat wils in onze sportkar; frisbee, basket, voetbal, boogschieten, badminton, rugby, twister,…

Iedereen is welkom, vooral kinderen uit de lagere school vinden hun goesting in deze bakfiets! Maar ook oudere en jongere kinderen zijn meer dan welkom. Onze animatoren zijn actief met de kinderen bezig maar zijn niet verantwoordelijk voor ‘komen’ en ‘gaan’. Voor de kleine kinderen die nog niet alleen mogen rondlopen, vragen we een ouder of begeleider om mee te komen! De bakfiets is elke dag aanwezig op volgende pleintjes.

We gaan dagelijks naar 2 verschillende pleintjes. Dit blijft zo de hele zomer lang. Hieronder vindt je de planning voor mei-juni en voor juli-augustus.

Jullie kinderen zitten al even thuis door het corona-virus en hebben nood aan extra beweging en animatie. Doordat veel kinderen nog niet terug naar school gaan, hebben we een extra aanbod opgestart voor in  de maand mei en juni. Buiten sporten mag, wel degelijk met bepaalde maatregelen en goede afspraken. (max 20 kinderen) Tussen 14u30 en 16u staan we op onderstaande pleintjes.

 

Voor de zomervakantie vind je de planning hieronder.

Dan staan we wekelijks op het pleintje van 14u tot 17u! Interesse? Je hoeft niet te twijfelen, de sportkar is namelijk gratis! Inschrijven is niet nodig.

Voor meer informatie kan je mailen naar bert.misplon@sportaround.be of bellen naar 0496/90.55.34.