Supporter voor de Olympische marathon ’24 – Belgian Hill

Op zaterdag 10 augustus 2024 wordt de Olympische marathon gelopen in Parijs. We hebben verschillende sterke Belgische lopers aan de start die kans maken op een topnotering zoals oa Bashir Abdi (medeoprichter van Sportaround) en Koen Naert (ambassadeur van vzw Pinocchio).

Bashir en Koen kennen elkaar al van jongs af aan. De loopwereld, toen nog in het veld, bracht hen samen. Sindsdien inspireren ze elkaar en tillen ze elkaar naar een hoger niveau. En dat mag je letterlijk nemen. Zo moedigde Bashir Koen aan in Rotterdam vorig jaar, waar Koen zijn PR liep. Het feit dat ze, opnieuw, samen aan de start staan van de Olympische marathon, is een uniek moment dat ze willen delen met hun supporters.

Daarom leggen we bussen in op 10 augustus 2024 richting Parijs. Iedere sport- en marathonfanaat kan een ticket kopen en zo een plekje op de bus reserveren. De opbrengst van het event gaat integraal naar Sportaround en vzw Pinocchio.

Steun de goede doelen

Bashir Abdi en Sportaround – Bashir Abdi weet als geen ander hoe belangrijk sport is om je als kind volledig te ontwikkelen. Daarom richtte hij in 2012 mee Sportaround op. Sportaround wil alle kinderen de kans bieden om zich door middel van sport en bewegen positief te ontwikkelen.

Koen Naert en vzw Pinocchio – Koen Naert is naast marathonloper ook verpleger met een specialisatie in wondzorg. Zo heeft hij in het brandwondencentrum van Neder-Over-Heembeek gewerkt. Vanuit die passie is hij nauw verbonden aan vzw Pinocchio, die de belangen en het welzijn behartigt van kinderen en jongeren met brandwonden.

Programma

2u30 (’s nachts wel te verstaan): verzamelen aan de P&R in Gentbrugge

5u30: Olympische ochtendquiz op de bus

6u30: aankomst Parijs

7u30: aankomst supportersplek, tijd om te ontbijten

8u30: start Olympische marathon

9u15: passage aan km 16

10u: passage aan km 29 (Belgian Hill) – steil stuk waar Bashir en Koen meer dan ooit onze steun kunnen gebruiken 🇧🇪

10u35: aankomst

11u – 14: napraten, picknick in het park

14u: vertrek met de bus richting Gent

Inschrijven

Inschrijven om mee te gaan met de bus kost 60euro/pp en kan via deze link: Paris Marathon Inschrijving

Wij voorzien ook ontbijt, lunch en drinken.

Tot binnenkort? (ps: hoe meer driekleur, hoe beter!)

🇧🇪🇧🇪🇧🇪