Fietsen met Edward Theuns

Zaterdag 5 december 2015 (10u00) – Wouter Weylandtstadium

edward theunsAltijd al eens willen samen fietsen met een topcoureur? Stip zaterdag 5 december dan maar aan in jouw agenda!
Op die dag organiseert Edward Theuns namelijk een actie voor de Warmste Week van Music For Life en jij kan daar bij zijn.
Edward Theuns rijdt in 2016 voor de Amerikaanse WorldTour-ploeg Trek Factory Racing, dezelfde ploeg als wielergod Fabian Cancellara. Theuns wordt door velen de revelatie van vorig seizoen genoemd. Hij won 3 koersen, werd tweede in Dwars door Vlaanderen en de Scheldeprijs en werd door kenners vierde in de verkiezing van Flandrien 2015 gezet.

Iedereen op de fiets

Als ambassadeur van Sportaround vzw wil hij graag een actie doen voor Music For Life! Op zaterdag 5 december gaat Theuns met jullie een tocht fietsen van +/-50km. Het tempo dat gereden wordt zal rond de 25km/uur liggen. De route is bewegwijzerd zodat iedereen deze mooie route gemakkelijk kan fietsen. Na de tocht kan je douchen en gezellig napraten in de kantine van KRC Gent atletiek. Krijg je niet ook al helemaal zin om op de fiets te springen?

SportaroundForLife