Sportaround vzw organiseert ism Gentle Ultimate frisbee, de grootste club van België, voor de 2e keer een ultimate frisbeetornooi voor iedereen. De 1e editie was meer dan geslaagd! Deze keer gaan we voor een Afterwork-editie!
Wat denk je van een wedstrijdje met de collega’s of met vrienden om het weekend in te zetten?

De wedstrijden worden 5-5 gespeeld in de de breedte van een voetbalveld. Je zorgt best dat er enkele wisselspelers zijn, want het is intensiever dan je denkt 😉

Je weet onwaarschijnlijk wat een frisbee is, maar ken je ook de sport Ultimate frisbee? Een coole, attractieve, uitdagende sport die aan een steile opgang bezig is! Op vrijdag 17 mei kan je deze sport alvast komen ontdekken op de velden van FC Rooigem te Gent.

Om 18u15 verzamelen alle ploegen en krijgen een ervaren speler toegewezen. Deze speler gaat van 18u30 tot 19u een privésnelcursus frisbee geven en gaat ook gedurende de rest van het tornooi bij jullie ploeg blijven (en meespelen). Het is een funtornooi, fairplay staat bij frisbee hoog in het vaandel, en de ploegen zijn gemengd. Het tornooi start om 19u tot maximum 21u30.

Inschrijven kan door een mail te sturen (met groepsnaam en deelnemers) naar Rowan.jans.w3400@student.hogent.be. Deelname kost €40/ ploeg. (cash meebrengen of overschrijven naar BE56 1030 3750 2288 met vermelding ‘Fly Around 2019 + GROEPSNAAM’

De opbrengst van het tornooi wordt gebruikt om met een aantal kwetsbare kinderen op sportkamp te gaan naar zee.